SIXT Always Yes a creat sistemul „One-Stop Shop”, pentru ca tu să te bucuri de numeroase beneficii și oportunități, la cel mai bun raport calitate-preț.
Sistemul nostru oferă toate serviciile de mobilitate, integrate: leasing operațional pentru orice marcă și model comercializate pe piața românească (www.sixtleasing.ro), rent-a-car (www.sixt.ro), mașini rulate (www.sixtsh.ro), autoturisme noi Renault (www.renault-unionmotors.ro) și unul dintre cele mai mari service-uri auto din țară autorizat de Dacia și Renault și autorizat RAR multibrand (www.union-motors.ro).
La SIXT Leasing, principalul nostru obiectiv este să aducem plus valoare companiilor partenere. Drept urmare, oferim o experiență completă, sub forma unor oferte de leasing operațional personalizate.

SIXT Always Yes, prin New Kopel Car Import, este importator unic al autobuzelor electrice BYD în România. În 2024, New Kopel Car Import a semnat cu Municipiul Bacău un Acord – Cadru pentru furnizarea a 48 de autobuze electrice de 12 m, 48 de stații de reîncărcare lentă și 16 stații de reîncărcare rapidă. Este cea mai importantă licitație câștigată în 2024 de New Kopel Car Import după cele din Constanța (20 autobuze), Buzău (9 autobuze) și Aeroportul din Cluj (un autobuz electric, special proiectat pentru servicii aeroportuare în vederea transferului pasagerilor între terminale și aeronave), ultimul fiind o premieră națională.