CONTACT
SIXT LEASING OPERATIONAL
Soseaua Bucuresti - Ploiesti , 145

021 9400

Un Centru Integrat de Afaceri in domeniul auto, pentru confortul si satisfactia clientilor.

Flexibilitate, zeci de raspunsuri si solutii, intr-un singur loc!

Reparator autorizat Renault, Dacia, service multibrand. Oferte excelente pentru autoturisme noi Renault, cu livrare rapida din stoc, insotite de solutii de finantare si variante de Trade IN, service de inalta calitate la preturi corecte, masina de curtoazie pe timpul reparatiilor sunt cateva dintre angajamentele echipei Union Motors in fata clientilor sai.

www.union-motors.ro

Standardele internationale SIXT asigura confort, siguranta si calitate clientilor prin serviciul de inchirieri auto in peste 105 tari. Pe termen lung sau scurt, pune la dispozitia clientilor din Romania orice tip de masina, de la autoturism, la SUV sau limuzina.

www.sixt.ro

Prin contractarea flotei in leasing operational, clientii isi pot planifica mai bine cash-flow-ul si bugetul datorita ratelor fixe lunare iar bilantul se simplifica prin includerea flotei proprii in bilantul firmei de leasing. De asemenea, riscul valorii reziduale se transfera la Sixt Leasing. Prin serviciul de management al flotei, SIXT ofera o varietate de solutii special concepute pentru asigurarea confortului si sigurantei in exploatarea zilnica a masinilor, incluzand: intretinere, revizii, reparatii, asigurari, management de accident, taxe de drum, asistenta 24 de ore pe teritoriul Romaniei, inlocuirea autoturismelor etc.

www.sixtleasing.ro

Dealer experimentat cu un sistem eficient de Trade IN pentru autovehicule rulate. Aici, orice client poate opta sa-si vanda masina veche la Sixt SH, pretul acesteia constituind avansul pentru cumpararea unui autovehicul nou de la Union Motors. O tranzactie la Sixt SH asigura transparenta istoriei masinilor, care provin de la un singur proprietar. Una din cele mai bune oferte de masini rulate din piata: garantie pentru o perioada de maximum 2 ani sau pana la 30.000 de km, "din bara in bara", ITP gratuit valabil minim un an si prima revizie gratuita. Toate masinile sunt inmatriculate in Romania.

www.sixtsh.ro

 

Informatii utile