Este nevoie de un portofoliu sofisticat de produse pentru a livra un serviciu inovator. În leasing, acest lucru înseamnă să oferim un flux de lucru orientat către clienți și soluții IT inteligente, pe lângă componentele de leasing operațional „dry” și full service.

Acesta este punctul nostru de referință care ne-a ajutat să creăm un produs ce oferă o valoare adăugată substanțială firmelor mici, mijlocii și chiar marilor coporații.

Mobilitate cu Sixt Leasing

Sixt Leasing este un furnizor de mobilitate full-service, care îndeplinește nevoile tuturor segmentelor de public la nivel internațional.

Administrați flota companiei și vă interesează leasingul auto? Faceți click pe „Leasing full-service” pentru a citi mai multe despre portofoliul nostru variat și personalizat de produse pentru flotele companiilor de toate mărimile.

Seviciile noastre de leasing sunt disponibile și pentru afaceri mici. Doar faceți click pe „Clienți business” și navigați printre ofertele noastre excelente.

Când vorbim despre mobilitate fără limite, ne referim la produse și procese armonizate, combinate cu modificări individuale care vin în întâmpinarea cerințelor piețelor regionale. Vizitați „Leasing internațional” pentru a afla mai multe despre soluțiile noaste internaționale, disponibile în peste 50 de țări.

Servicii de calitate, personalizate

Cererile dumneavoastră ne ajută să fim mai buni și contribuie la crearea proceselor inteligente care dau naștere unor rezultate ideale.

Cele ce urmează se aplică tuturor fazelor de leasing: Rezultate care oferă un echilibru perfect între calitate și costuri sunt posibile doar printr-o cooperare armonioasă. Deceniile noastre de experiență în domeniul leasingului, combinat cu expertiza adunată a întregului grup SIXT, au permis dezvoltarea proceselor care depășesc cu mult standardele industriei.

Excelență la nivel operațional

Sixt Leasing operează un sistem de flux de lucru personalizat special pentru a îndeplini nevoile clienților, asigurând astfel o calitate excelentă a administrării pe parcursul tuturor etapelor procesului de leasing.

Aproape toate fazele de lucru au proceduri de operare clar definite și programe care sunt aplicate automat. Asta ne permite să identificăm unde și la ce nivel al procesării se află fiecare sarcină, oricând este necesar. Ne evaluăm constant performanța, ca parte a sedințelor noastre interdepartamentale regulate, folosite pentru a identifica potențialul de îmbunătățire și a lua măsuri.

Indexul satisfacției clienților (CSI)

Părerile clienților noștri ajung direct în procesele noastre alături de evaluarea internă a posibilelor metode de îmbunătățire. Această filosofie ne-a determinat să introducem un index de satisfacție a clienților (CSI), pe care îl folosim pentru a extrapola și a implementa anumite măsuri pentru a ne crește performanțele. Indexul include cele mai importante interfețe între clienți și SIXT Leasing și este administrat cu ușurință prin e-mail. Mediocritatea nu ne mulțumește niciodată, lucru care se reflectă în criteriile noaste stricte de rating.

Pe lângă utilizatori, contactăm în mod regulat managerii de flotă pentru a le cere părerea despre SIXT Leasing. Asta ne permite să vedem nivelul dumneavoastră de satisfacție vizavi de o gamă largă de subiecte operaționale și strategice.

Asistență clienți

Nu este timp pentru discuții impersonale, tipice de call center, așa că veți avea parte, în schimb, de propriul agent care să vă ofere asistență profesională.

Suntem de părere că întâlnirile și asistența personale sunt importante și ne clădim relațiile de afaceri pe termen lung pe aceste principii. De aceea, am dezvoltat un concept de asistență, în care dumneavoastră, clientul de flotă, veți avea parte de un manager de cont care este familiarizat perfect cu situația și cu nevoile dumneavoastră. Contul dumneavoastră va fi deservit de o echipă competentă. În calitate de client de flotă al nostru, veți avea parte de o combinație de procese bine angrenate și standarde excepționale de asistență pentru utilizatori, pe lângă consultanță activă și strategică de flotă și optimizări pentru a reduce costurile de administrare a flotei.

Personalul nostru inițiază implementarea cu conștiinciozitate chiar de la începutul colaborării noastre, asigurându-se că înțeleg structurile dumneavoastră în toată complexitatea lor, acest lucru permițându-le să înceapă coordonarea proceselor cât mai devreme.

Acest tip de suport ne permite să oferim asistență cu adevărat personalizată clienților noștri, asigurând un nivel excelent de orientare către client.

Leasing full-service

O soluție unică

Promisiunea noastră

#AlwaysYes

Beneficiile dumneavoastră

Sixt Leasing, partenerul de încredere