Aveți nevoie de vehicule de flotă pentru angajații dumneavoastră în afara Germaniei? SIXT Leasing este printre cele mai mari companii din Germania și acum oferă soluții de leasing și mobilitate pentru flote în aproximativ 30 de țări. Aș fi încântată să vă ofer mai multe informații. Îmi puteți scrie pe e-mail sau să cereți să fiți sunat.

Monica Neagu

Group Sales Manager

E-mail: monica.neagu@sixt.ro
Telefon: 0729 889 990

„SIXT a creat module inovatoare de servicii. Acestea ne permit să dezvoltăm exact soluțiile de mobilitate de care aveți nevoie, chiar și la nivel internațional. Livrăm mobilitate pentru minute, zile, luni sau ani – doar cu SIXT.

SIXT Mobility Consulting – răspunsul la nevoile dumneavoastră de mobilitate

SIXT Mobility Consulting deservește clienți mari care operează flote într-o gamă largă de industrii diverse. Obiectivul nostru declarat este de a dezvolta soluția ideală de mobilitate pentru compania dumneavoastră. Pentru a atinge acest obiectiv, combinăm managementul integral de flotă cu consultanța individuală.

Veți beneficia de experiența extinsă pe care grupul SIXT a dobândit-o în domeniile de achiziții și vânzări, administrarea daunelor și în operarea și asistența flotelor complexe și de mari dimensiuni. Ca subsidiar al unuia dintre cei mai mari furnizori de mobilitate neutri, SIXT Mobility Consulting vă ajută să descoperiți noi oportunități de eficientizare a costurilor cu flota dumneavoastră.