Granițele își pierd din importanță datorită nivelului crescut de internaționalizare a economiilor noastre. Această dezvoltare poate fi simțită si în domeniul leasingului auto, pe măsură ce nevoia de mobilitate internațională crește.

Prin urmare, vă invităm să vă familiarizați cu serviciile noastre internaționale, care țin cont de cerințele interne ale fiecărei țări. Beneficiați de serviciul nostru transfrontalier.

Full-service internațional

Conceptul de produs transfrontalier

Sixt Leasing internațional

Locațiile noastre

Contact

Luați legătura cu noi

Conceptul de service internațional

Conceptul nostru de leasing internațional se bazează pe două niveluri aliniate de asistență a clienților: un manager de cont internațional aduce împreună toate sarcinile strategice pentru dumneavoastră. În plus, un manager de asistență clienți dedicat se ocupă de toate aspectele operaționale, precum și de subiectele și sarcinile locale din țara respectivă. Cu ajutorul acestor două niveluri interconectate de asistență a clienților reușim să luăm în considerare particularitățile locale din cadrul flotei dvs. internaționale.

Raportarea

Instrumentele noastre de raportare strâng laolaltă toți indicatorii importanți de performanță ai flotei dumneavoastră, într-un raport de cost detaliat. Mai mult decât atât, puteți să identificați și să faceți optimizări ale costurilor.

Sisteme și procese

Pentru a putea facilita administrarea flotelor internaționale, suntem încântați să vă oferim procese și sisteme armonizate. Puteți avea încredere constant în serviciile și calitatea de peste granițe. Prin urmare, am implementat un management internațional al calității și proceselor. Acest tip de standardizare ne permite să vă oferim servicii internaționale de înaltă calitate în țările în care SIXT Leasing își desfășoară activitatea.