Flotele mari pentru corporații vor avea întotdeauna nevoie de un partener de încredere și cu experiență tehnică pentru a prelua necesitățile financiare și procedurale. La urma urmelor, mai ales în flotele mari, un număr consistent de costuri aparent mici se pot aduna în sume mari care trebuie constant monitorizate.

Achiziționarea vehiculelor în sine nu este, de altfel, nici singurul obstacol. Serviciile implicate sunt la fel de complexe și de lungă durată. Este o alegere înțeleaptă să apelați la un partener ca SIXT Leasing, care să vă însoțească la fiecare pas.

Leasing full-service

O soluție unică

Management de flotă

Răspunsul la toate nevoile de mobilitate

Leasing internațional

Mobilitate fără granițe

Cui se adresează leasingul de flotă?

Leasingul nostru de flotă se potrivește companiilor ale căror operațiuni necesită ca angajații să fie mereu în mișcare sau care doresc să ofere directorilor un stimulent, printr-o mașină de firmă, și care din aceste motive au nevoie de o flotă mare.

Care sunt beneficiile leasingului pentru clienții de flotă?

Adminstrarea unei flote de mașini cumpărate aduce o investiție de capital substanțială când vehiculele achiziționate sunt noi. De asemenea, include multă muncă administrativă de care compania trebuie să se ocupe. Repercusiunile în acest caz se extind dincolo de lichidități. Resursele adiționale sunt și ele necesare pentru administrarea unei flote. Decizia de a schimba o flotă achiziționată cu una în leasing externalizează un număr mare de sarcini administrative, care sunt astfel puse în mâinile unor profesioniști experimentați.

Deci, de ce ar trebui să apelați la SIXT pentru leasing?

De-a lungul celor peste 40 de ani de istorie corporativă și 12 ani de activitate în România, am dezvoltat un număr semnificativ de procese și am acumulat foarte multă experiență. Păstrăm constant legătura cu managerii de flotă din cadrul marilor companii care ne sunt clienți. Acest lucru ne ajută să ne adaptăm continuu strategia de leasing, pentru a oferi servicii din ce în ce mai bune. Totuși, nu ne mulțumim cu succesul de moment și nu ne plafonăm, ci continuăm să dezvoltăm produse noi și inovații pentru a vă oferi continuu soluții personalizate.

Poziția noastră neutră față de vânzători și bănci ne permite să realizăm produse cu scopul exclusiv de a vă satisface nevoile. Oferim rate atrăgătoare pentru leasingul corporativ, ca să puteți beneficia și de poziția puternică pe care SIXT o deține în materie de achiziții.

Suntem foarte preocupați de a le asigura clienților noștri mobilitate. Asistența 24h vă oferă dumneavoastră și șoferilor dvs. sprijinul ideal în caz de daună. Mai mult, suntem un furnizor integral de mobilitate și ne asigurăm că primiți cât mai rapid posibil o mașină de schimb în eventualitatea unei daune. Vă oferim, de asemenea, vehicule atractive pre-leasing, până la livrarea celor comandate de dumneavoastră.

Echipa noastră de consultanți profesioniști oferă asistență ideală personalizată și servicii excelente. La noi știți întotdeauna pe cine trebuie să contactați. Asistența individuală înseamnă că cererile dumneavoastră sunt tratate cu cea mai mare atenție și cu atitudinea Always Yes.