Persoanele care își folosesc mașinile în mare parte pentru muncă ar trebui să își îndrepte atenția către ofertele SIXT de leasing corporativ și pentru afaceri. Cooperarea cu noi aduce numeroase beneficii, în mare parte datorită condițiilor noastre excelente de achiziție și prețurilor extrem de atractive.

SIXT Leasing – fiind prima companie de leasing operațional din România, cu peste 40 de ani de experiență internațională și peste 12 ani pe piața românească  – este o soluție excelentă la nivel de eficiență, flexibilitate și soluții personalizate.

Cui se adresează leasingul corporativ?

Cum îi spune și numele, leasingul corporativ este destinat proprietarilor de afaceri și antreprenorilor. În România, SIXT Leasing este centrat și pe susținerea IMM-urilor și a companiilor Start-up, oferindu-le aceleași beneficii pe care le au doar companiile mari. Pentru noi, IMM-urile și companiile Start-up sunt motorul economiei.

Care sunt beneficiile leasingului pentru clienții corporativi?

Primul și cel mai important beneficiu este faptul că leasingul corporativ le oferă clienților avantaje financiare. Merită să menționăm, de exemplu, ratele regulate și clar definite. Nu este nevoie să achiziționați un vehicul, deci nu există sume forfetare care să vă afecteze bugetul. Lichiditățile vă sunt complet protejate și trebuie doar să bugetați plata lunară a ratei de leasing.

În plus, această plată poate fi dedusă ca un cost operațional. Clienții corporativi plătesc doar suma netă în această formă de leasing, pentru că aceștia deduc TVA-ul din factură. Mai mult de atât, costurile de asigurare și carburant – nu doar plățile de leasing – sunt deductibile fiscal.