Un Centru Integrat de Afaceri în domeniul auto, pentru confortul și satisfacția clienților.

 Flexibilitate, zeci de răspunsuri și soluții, într-un singur loc!

Union Motors

Dealer Opel, reparator autorizat Opel, Dacia Renault, service multibrand. Oferte excelente pentru orice model marca Opel, cu livrare rapidă din stoc, însoțite de soluții de finanțare și variante de Trade IN, service de înaltă calitate la prețuri corecte, mașină de curtoazie pe timpul reparațiilor sunt câteva dintre angajamentele echipei Union Motors în fața clienților săi.

Sixt Rent a Car

Standardele internaționale SIXT asigură confort, siguranță și calitate clienților prin serviciul de închirieri auto în peste 105 țări.

Pe termen lung sau scurt, pune la dispoziția clienților din România orice tip de mașină, de la autoturism, la SUV sau limuzină.

New Kopel Operational Leasing

Prin contractarea flotei în leasing operațional, clienții își pot planifica mai bine cash-flow-ul și bugetul datorită ratelor fixe lunare iar bilanțul se simplifică prin includerea flotei proprii în bilanțul firmei de leasing. De asemenea, riscul valorii reziduale se transferă la Sixt New Kopel Leasing Operațional. Prin serviciul de management al flotei, SIXT oferă o varietate de soluții special concepute pentru asigurarea confortului și siguranței în exploatarea zilnică a mașinilor, incluzând: întreținere, revizii, reparații, asigurări, management de accident, taxe de drum, asistență 24 de ore pe teritoriul României, înlocuirea autoturismelor etc.

Sixt New Kopel SH

Dealer experimentat cu un sistem eficient de Trade IN pentru autovehicule rulate. Aici, orice client poate opta să-și vândă mașina veche la Sixt New Kopel SH, prețul acesteia constituind avansul pentru cumpărarea unui model nou Opel de la Union Motors. O tranzacție la Sixt New Kopel SH asigură transparența istoriei mașinilor, care provin de la un singur proprietar. Una din cele mai bune oferte de mașini rulate din piață: garanție totală pentru o perioadă de 2 ani sau 30.000 de km, „din bară în bară”, ITP gratuit valabil minim un an și prima revizie gratuită. Toate mașinile sunt înmatriculate în România.

New Kopel este un grup de firme în plină ascensiune, mereu în căutare de noi soluții competitive care să satisfacă nevoile complexe ale clienților săi.

În ciuda crizei economice, New Kopel Group și-a menținut atitudinea de câștigător, susținută de istoria și tradiția sa de investiții solide, consolidandu-și astfel poziția pe piața românească și rămânând loial obiectivelor de creștere și dezvoltare stabilite la intrarea pe piața din România din urmă cu 12 ani.

Axat pe reacție rapidă, flexibilitate și dezvoltarea de soluții personalizate pentru a veni în întâmpinarea fiecărui client în parte, New Kopel Group pune onestitatea și integritatea la baza tuturor activităților sale și rămâne fidel acestor valori prin întreaga sa ofertă de servicii.

Punctul forte al New Kopel Group vine din capacitatea de a furniza servicii de înaltă calitate la prețuri competitive.

Avantajul este datorat în principal sinergiilor între diversele activități ale grupului-leasing operațional & management de flotă, închiriere de mașini, service auto, dealership, vânzarea de mașini second hand-prin intermediul diviziilor sale: SIXT Leasing Operațional, SIXT Rent a Car, Union Motors-reparator autorizat Opel, Dacia și Renault, dealer autorizat Opel și Sixt New Kopel SH.

SIXT Leasing Operațional a intrat pe piață românească în 2005, ca prima companie care introducea serviciile de leasing operațional și management de flote. În prezent, Sixt se numără printre companiile de top de pe piața românească de leasing operațional și închiriere de mașini. SIXT Leasing Operațional e prezent în peste 50 de țări. Ca organizație internațională, rețeaua este alcătuită din parteneri corporate, francize și colaborări.

Produsele globale mențin o balanță corectă între standardele internaționale și particularitățile locale.

Combinația dintre profesionalismul și experiența Sixt & New Kopel ne pune astfel în poziția de a oferi clienților noștri servicii la cele mai înalte standarde, la prețuri foarte avantajoase.

Aveți întrebări despre leasingul operațional? Contactați-ne la numărul de mai jos pentru a primi asistență personalizată!

021.9400