SIXT Leasing continuă să își extindă prezența internațională în Europa și în lume, pentru a veni în întâmpinarea cerințelor dumneavoastră.

Rețeaua mondială SIXT Leasing

Rețeaua noastră constă în filiale, parteneri de franciză și parteneri de cooperare care sunt ghidați și asistați de la sediul central.

Această abordare combină expertiza de leasing din Germania cu competențele la nivel local ale partenerilor SIXT. Procesele noastre sunt flexibile pentru a satisface nevoile fiecăruia dintre dumneavoastră.

Standarde pentru servicii de înaltă calitate

Efortul nostru are ca scop atingerea standardelor de cea mai înaltă calitate în fiecare fază a procesului de leasing. Prin urmare, am creat un flux de lucru orientat spre client și armonizat la nivel internațional.

Standardele serviciilor și înțelegerile la nivel de servicii bine definite ne permit o proiectare uniformă a portofoliului nostru de servicii în ceea ce privește soluțiile de mobilitate internațională, pe care vă puteți baza.

Leasing full-service internațional modular

Pentru SIXT Leasing nimic nu este imposibil! Continuăm dezvoltarea portofoliului nostru de produse modulare, pentru a veni în întâmpinarea cerințelor în continuă schimbare ale clienților noștri.

Când selectăm componentele serviciilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră, suntem încântați să vă susținem atât la nivel local, cât și internațional. Scopul nostru este să vă susținem în atingerea obiectivelor transnaționale, ținând cont și de condițiile la nivel local.

a

Leasing operațional

b

Consultanță flotă

c

Achiziții și logistică

d

Managementul asigurărilor

e

Mentenanță și service

f

Managementul anvelopelor

g

Managementul taxelor

h

Managementul cardului de carburant

i

Managementul amenzilor

j

Managementul daunelor

o

Asistență 24h

p

Asistență clienți

q

Factură online

r

Monitorizarea vehiculelor

m

Managementul returnării