Când vine vorba despre leasing, poți conta pe un partener de încredere pentru afacerea ta. SIXT Leasing și-a extins în mod constant serviciile de-a lungul timpului, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor în continuă schimbare ale clienților săi. Astăzi, avem două domenii de afaceri care servesc aceste cerințe variate.

Soluții integrate pentru fiecare nevoie

Cele două domenii de afaceri SIXT Leasing

SIXT Leasing operează în două domenii de activitate: Leasing de flotă și Managementul flotei.

Leasing de flotă

Afacerea cu leasing de flotă acoperă leasingul operațional modular, dar și leasingul full-service pentru companii. Companiile pot externaliza întregul management al flotei către furnizorul specializat, SIXT Leasing, și astfel să se concentreze în totalitate pe competențele lor de bază.

Serviciile noastre includ finanțare auto, dar și multe alte servicii adiționale. Acestea cuprind consultanță obiectivă, independentă de vânzător și sfaturi pentru alegerea vehiculelor, achiziționarea vehiculelor și mentenanța acestora pe tot parcursul perioadei contractuale, managementul înlocuirii anvelopelor, cât și soluții speciale pentru returnarea vehiculelor în transparență totală. Pachetele de servicii în cazul unor accidente și managementul asigurării, cardurilor de carburant și taxelor auto completează serviciile oferite.

Managementul flotei

Noi putem administra flota de mașini a clienților noștri – clienți din diferite industrii și de diferite mărimi, de la întreprinderi mijlocii până la corporații internaționale – independent de finanțare.  Produsul nostru este dedicat companiilor care își doresc să dețină propria flotă și să își externalizeze doar managementul. SIXT Leasing oferă sfaturi în alegerea vehiculelor potrivite pentru industria dumneavoastră, având în vedere costurile de mentenanță și valoarea la revânzare. Obiectivul este să obținem optimizarea costului și a procesului în mod cuantificabil pentru clienți.