CONTACT
SIXT LEASING OPERATIONAL
Soseaua Bucuresti - Ploiesti , 145

021 9400

New Kopel este un grup de firme in plina ascensiune, mereu in cautare de noi solutii competitive care sa satisfaca nevoile complexe ale clientilor sai.

In ciuda crizei economice, New Kopel Group si-a mentinut atitudinea de castigator, sustinuta de istoria si traditia sa de investitii solide, consolidandu-si astfel pozitia pe piata romaneasca si ramanand loial obiectivelor de crestere si dezvoltare stabilite la intrarea pe piata din Romania din urma cu opt ani.

Axat pe reactie rapida, flexibilitate si dezvoltarea de solutii personalizate pentru a veni in intampinarea fiecarui client in parte, New Kopel Group pune onestitatea si integritatea la baza tuturor activitatilor sale si ramane fidel acestor valori prin intreaga sa oferta de servicii.

Punctul forte al New Kopel Group vine din capacitatea de a furniza servicii de inalta calitate la preturi competitive.

Avantajul este datorat in principal sinergiilor intre diversele activitati ale grupului - leasing operational & management de flota, inchiriere de masini, service auto, dealership, vanzarea de masini second hand - prin intermediul diviziilor sale: SIXT Leasing Operational, SIXT Rent a Car, Union Motors - reparator autorizat Opel, Dacia si Renault, dealer autorizat Opel si AAA New Kopel.

SIXT Leasing Operational a intrat pe piata romaneasca in 2005, ca prima companie care introducea serviciile de leasing operational si management de flote. In prezent, Sixt se numara printre companiile de top de pe piata romaneasca de leasing operational si inchiriere de masini. SIXT Leasing Operational e prezent in peste 50 de tari. Ca organizatie internationala, reteaua este alcatuita din parteneri corporate, francize si colaborari.

Produsele globale mentin o balanta corecta intre standardele internationale si particularitatile locale.

Combinatia dintre profesionalismul si experienta Sixt & New Kopel ne pune astfel in pozitia de a oferi clientilor nostri servicii la cele mai inalte standarde, la preturi foarte avantajoase.

Dezvoltarea retelei Sixt Leasing la nivel global - prezenta in peste 50 de tari:

Sixt

 

Informatii utile
  • Ghidul Utilizatorului
  • Contact
  • Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta posibila. Prin continuarea navigarii pe acest site, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor. Detalii
  • A.N.P.C.
  • New Kopel este operator de date cu caracter personal nr.19008