PARTENERUL TĂU DE LEASING OPERAȚIONAL 

Suntem SIXT Leasing, divizia de leasing operațional a SIXT Always Yes, din 2005, aliatul tău de încredere în administrarea eficientă a flotelor auto.

Unic prin sistemul „One-Stop Shop” și prin conceptul „Always Yes”, SIXT Always Yes este lider pe piață în furnizarea serviciilor integrate de mobilitate, de la leasing operațional (închiriere pe termen lung) (www.sixtleasing.ro), la închiriere mașini (www.sixt.ro), vânzare de mașini rulate (www.sixtsh.ro), vânzare autoturisme noi Renault (www.renault-unionmotors.ro) și service auto (www.union-motors.ro).

Cu o vastă experiență în leasing auto, echipa noastră de specialiști oferă soluții de mobilitate complete și inovatoare, consultanță personalizată adaptată nevoilor companiei și flotei tale.

MISIUNE

Inspirați de conceptul „Always Yes”, dorim să oferim servicii integrate partenerilor nostri – de la cele mai simple, la cele mai complexe – și să fim furnizorul de mobilitate pentru companii mici, mijlocii sau mari ce optează pentru leasing auto operațional sau management de flotă.

La fiecare interacțiune, scopul nostru este să oferim cea mai bună experiență partenerilor noștri. Construim relații de lungă durată, bazate pe respect reciproc și încredere, clienții rămânând alături de noi pentru servicii excelente, interconectate, pentru ușurința de a lucra cu noi și pentru sprijinul constant pe care-l găsesc la Sixt Always Yes.

VIZIUNE

La Sixt Leasing, privim piața și viitorul în leasingul operational din perspectiva clienților, furnizorilor și angajaților noștri. Drept urmare, suntem mereu „la o strângere de mână distanță”, gata să legăm parteneriate prospere și trainice.

Echipa noastră este entuziastă, motivată, creativă și plină de resurse, evidențiindu-se ușor într-o piață dinamică și competitivă.

„All Ways lead to Sixt”. Provocările sunt ocazia de a ne demonstra plusul valoare, odată ce au decis să ne devina parteneri, clienții fiind foarte încântați de alegerea facută.

VALORI

 • Adaptabilitate și Flexibilitate

  La Sixt Leasing, punem accent pe adaptabilitate și flexibilitate, două atribute care ne-au păstrat într-o poziție relevantă pe piața de Leasing operațional.

  Pentru a atenua efectele ultimilor ani, ne-am adaptat serviciile la noul context al pieței, precum și la noile nevoi ale clienților, angajaților și furnizorilor.

  Întotdeauna abordăm clientul ca partener și căutăm variante care să se plieze perfect pe necesitățile și cerințele sale.

  Preocuparea noastră majoră este construirea unei organizații flexibile, adaptate, orientată catre client, care obține parteneriate remarcabile încurajând libertatea și responsabilitatea, oferind cele mai bune soluții.

 • Grija față de comunitate

  Pentru noi, rezultatele obținute se traduc printr-un impact pozitiv în societate, sprijinind educația copiilor și copiii din comunitățile vulnerabile.

  Platforma #AlwaysYesToEducation cuprinde numeroase proiecte pe termen lung, menite sa contribuie la educația copiilor și la dezvoltarea societății viitoare.

 • Grija față de mediu

  Totodată, ne străduim să avem un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Avem în vedere criteriile ESG (mediu, societate și guvernanță) pentru a ne asigura că respectăm cele mai înalte standarde de sustenabilitate și etică în tot ceea ce facem.